Dakreiniging door STH Projectbouw

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis, omdat een vuil dak kan leiden tot verschillende problemen zoals lekkages, schimmelgroei en beschadiging van het dak. Het regelmatig laten reinigen van het dak kan de levensduur van het dak verlengen en problemen voorkomen, wat kan helpen om kosten te besparen op lange termijn.

Waarom je dak laten reinigen?

Er zijn verschillende redenen waarom het dak vuil kan worden. Een van de belangrijkste redenen is het aanwezige van algen en mossen, die zich kunnen vestigen op het dak en leiden tot beschadiging van het dakmateriaal. Als de algen en mossen niet worden verwijderd, kunnen ze leiden tot het rotten van het dakmateriaal en lekkages.

Daarnaast kan vuil en stof zich op het dak ophopen, wat kan leiden tot een slechte afwatering van het dak en het ontstaan van lekkages. Het is daarom belangrijk om het dak regelmatig te laten reinigen om deze problemen te voorkomen.

Onze manier van dakreiniging

Er zijn verschillende manieren om een dak te reinigen, afhankelijk van het type dak en de hoeveelheid vervuiling. Een van de meest gebruikelijke methoden is schrobben, waarbij het dak handmatig geschrobd wordt met een harde borstel of een ander gereedschap om vuil en vervuiling te verwijderen. Dit is een effectieve methode voor het verwijderen van vuil, maar het kan ook tijdrovend en arbeidsintensief zijn.

Andere manieren van daken reinigen

Een andere methode van daken reinigen is waterstralen, waarbij het dak gereinigd wordt met behulp van een hogedrukreiniger die water met hoge druk op het dak spuit. Dit kan snel en effectief zijn voor het verwijderen van vuil en aanslag, maar het kan ook schade aan het dak veroorzaken als de druk te hoog is. Het is daarom belangrijk om een professioneel bedrijf in te huren om deze methode toe te passen.

Dak reinigen met chemische middelen

Er is ook de optie om het dak te reinigen met behulp van chemische middelen. Deze middelen kunnen effectief zijn voor het verwijderen van vuil en vervuiling, maar ze kunnen ook schade aan het dak veroorzaken als ze niet correct worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om professioneel advies

Voor Particulieren En Zakelijk

Dakreiniging voor de particulieren en zakelijke markt

Snelle Service

Dakreiniging sneller uitgevoerd voor het verweerd is

Professioneel team

Betrouwbaar en eerlijk personeel dat werkt op hoog niveau

Daken & Gevels

Wij verrichten de reiniging van gevels & daken

Dak coaten en impregneren
Serre reiniging
Rieten daken reinigen
Zonnepanelen reinigen
Mos verwijderen
Platte daken reinigen

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik je helpen?