Gevelreiniging door STH Projectbouw

Gevelreiniging is belangrijk voor het behoud van de levensduur en het uiterlijk van een pand. Door regelmatig de gevel te laten reinigen, kan schade aan het metselwerk worden voorkomen en kan de waarde van het pand worden verhoogd. Er zijn verschillende manieren om de gevel te reinigen, afhankelijk van het type gevel en de hoeveelheid vervuiling.

Waarom gevelreiniging?

Een van de belangrijkste redenen om de gevel te laten reinigen is om preventief te werken en schade aan het metselwerk te voorkomen. Als er zich bijvoorbeeld mossen of algen op de gevel bevinden, kunnen deze leiden tot het rotten van het metselwerk en andere problemen. Door de gevel regelmatig te laten reinigen, kan de levensduur van de gevel worden verlengd en kunnen dergelijke problemen worden voorkomen.

Uitstraling van uw woning verbeteren

Daarnaast kan het laten reinigen van de gevel ook het uiterlijk van een pand verbeteren. Een schone gevel kan het uiterlijk van een pand aanzienlijk verbeteren en de waarde ervan verhogen. Als je van plan bent om je pand te verkopen, kan het laten reinigen van de gevel een goede investering zijn om de waarde van het pand te verhogen.

Methoden voor gevelreinging

Er zijn verschillende manieren voor gevel reinigen, afhankelijk van het type gevel en de hoeveelheid vervuiling. Een van de meest gebruikelijke methoden is schrobben, waarbij de gevel handmatig geschrobd wordt met een harde borstel of een ander gereedschap om vuil en vervuiling te verwijderen. Dit is een effectieve methode voor het verwijderen van vuil, maar het kan ook tijdrovend en arbeidsintensief zijn.

Andere methoden gevelreinigen

Een andere methode die vaak wordt gebruikt is waterstralen, waarbij de gevel gereinigd wordt met behulp van een hogedrukreiniger die water met hoge druk op de gevel spuit. Dit kan effectief zijn voor het verwijderen van vuil en vervuiling, maar het kan ook schade aan de gevel veroorzaken als de druk te hoog is. Het is daarom belangrijk om een professioneel bedrijf in te huren om deze methode toe te passen.

Er is ook de optie om de gevel te reinigen met behulp van chemische middelen. Deze middelen kunnen effectief zijn voor het verwijderen van vuil en vervuiling, maar ze kunnen ook schade aan de gevel veroorzaken.

Gevelreiniging voor particulieren en bedrijven

Bij STH Projectbouw verzorgen we gevelreiniging voor de particulieren en bedrijven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Snelle Service

Gevelwerk sneller uitgevoerd voor het verweerd.

Professioneel team

Betrouwbaar en eerlijk personeel dat werkt op hoog niveau

Daken & Gevels

Wij zijn uw specialist voor gevelreiniging & dakreiniging

Dak coaten en impregneren
Serre reiniging
Rieten daken reinigen
Zonnepanelen reinigen
Mos verwijderen
Platte daken reinigen

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik je helpen?